VENRAY - De fracties in de gemeenteraad van Venray maken zich zorgen over het mogelijk sluiten van de huisartsenpost. Daarom vindt er aankomende dinsdag, 20 oktober, een extra raadsvergadering plaats.


Onlangs werd bekend dat de huisartsenpost in Venray mogelijk wordt gesloten. De fracties in de gemeenteraad maken zich zorgen hierover. Zij zien de huisartsenpost als een onmisbare zorgvoorziening in de gemeente.

Namens alle raadsfracties is gevraagd om een extra raadsvergadering over dit onderwerp. De fracties willen dat alles in het werk wordt gesteld om te onderzoeken of de huisartsenpost voor Venray behouden kan blijven. De fracties willen graag de verantwoordelijk wethouder deze opdracht geven.

Een extra raadsvergadering wordt nodig gevonden omdat besluitvorming over de huisartsenpost al op korte termijn plaatsvindt. De extra vergadering vindt daarom aankomende dinsdag al plaats, op 20 oktober, om 19:30 uur. Deze vergadering zal digitaal plaatsvinden. Het is helaas niet mogelijk de vergadering bij te wonen in het gemeentehuis. U kunt de vergadering live volgen via https://venray.raadsinformatie.nl/.