VENLO - De website over Plan Binnenstad Venlo 2030 is online. Op de website is alle relevante informatie te vinden over het plan dat Gemeente Venlo, Venlostad.com en Vereniging van Vastgoedeigenaren Venlo vorig jaar gezamenlijk hebben opgesteld.


De initiatiefnemers vinden het belangrijk om geïnteresseerden via een eigen gezamenlijk kanaal op de hoogte te brengen over de voortgang van projecten waaraan gewerkt wordt. De website is te vinden via www.planbinnenstad2030.nl

Plan Binnenstad 2030

Om de Venlose binnenstad levendig en aantrekkelijk te houden voor de toekomst hebben de gemeente Venlo, centrumondernemers (Venlostad.com) en vastgoedeigenaren (VVEV) de handen ineen geslagen. In 2021 hebben zij samen een plan voor de Venlose binnenstad uitgewerkt, getiteld Plan Binnenstad Venlo 2030. De samenwerking tussen de centrumpartners is bijzonder en biedt een sterke basis om de uitdagingen in de binnenstad de komende jaren gezamenlijk aan te pakken. Om de binnenstadsopgaven aan te pakken worden de komende jaren tal van projecten opgestart. De projectwebsite geeft niet alleen informatie over het plan zelf, maar informeert ook steeds over de projecten die in uitvoering zijn.