BLERICK - Op maandag 21 augustus starten de werkzaamheden in het centrum van Blerick. Deze werkzaamheden duren tot januari 2024. De openbare ruimte in het centrum van Blerick wordt opnieuw ingericht.


Planning werkzaamheden

  • Fase 1
    Op maandag 21 augustus start de aannemer Infrascoop met de eerste werkzaamheden. Het eerste deel van de parkeerplaats wordt aangepakt op het Laurentiusplein. Deze werkzaamheden duren tot en met zondag 1 september, als het weer en andere omstandigheden meezitten.
  • Fase 2
    Op maandag 28 augustus starten de werkzaamheden aan de Pontanusstraat tussen het Antoniusplein en de Laurentiusstraat in.
  • Fase 3 tot en met fase 10
    Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Wegafzetting Antoniuslaan en Pontanusstraat

Tijdens de werkzaamheden van maandag 28 augustus tot en met zondag 29 oktober zijn de Antoniuslaan en de Pontanusstraat gefaseerd afgesloten voor verkeer in beide richtingen. Het verkeer wordt omgeleid via de aangegeven omleidingsroutes.

Parkeren centrum Blerick

Vanaf maandag 21 augustus kan er niet meer geparkeerd worden op het Laurentiusplein. Maak daarom gebruik van andere parkeergelegenheden zoals het Schepenenplein of het parkeerterrein aan de Maasbreesestraat.