VENLO - VVV-Venlo en Jong AZ hebben na een enerverende slotfase de punten gedeeld. De thuisploeg leek op weg naar de zege toen het vlak voor tijd wist te scoren, maar diep in blessuretijd kwamen de AZ-beloften alsnog op gelijke hoogte: 2-2.

Trainer Rick Kruys van VVV zag zijn ploeg in de eerste helft goed van start gaan. Binnen een minuut loste Soulyman Allouch al het eerste waarschuwingsschot. Nog een drietal mogelijkheden volgden daarop, maar telkenszonder succes. Moreno Rutten was nog het dichtste bij, maar de routinier zag zijn bal van de lijn gehaald worden. Op slag van rust was het aan de andere kant wél raak. Ricuenio Kewal schoot Jong AZ op voorsprong.

VVV toonde echter veerkracht, want in de tweede helft richtte het zich op. Invaller Robin Lathouwers, die vele wedstrijden speelde voor Jong AZ, bracht de thuisploeg met een rake knal van afstand op gelijke.. Daar bleef het niet bij, want vlak voor tijd ontplofte De Koel toen Rick Ketting bij het scheiden van de markt de tweede treffer binnen schoot. Diep in blessuretijd gaf VVV de zege alsnog uit handen toen Loek Postma gelijk maakte.