VENLO - VVV-Venlo heeft zich weer in de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie genesteld na een moizame zege op het laag geklasseerde FC Dordrecht. De ploeg van Jos Luhukay wist pas in de uiterste slotfase de zege veilig te stellen (4-2).

De Noord-Limburgers leken na een uur spelen op rozen te zitten toen Rayan El Azrak de ploeg op 2-0 bracht nadat Nick Venema in de eerste helft de score had geopend. FC Dordrecht toonde echter karakter en via treffers van Nikolas Agrofiotis en Seydine N'Diaye stond het tien minuten voor tijd plotseling were gelijk.

In de 88e minuut was het Joeri Schroijen die voor een hernieuwde Venlose voorsprong zorgde gevolgd door een doelpunt in blessuretijd van Sven Braken.