WEERT - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een overval op de Kemperveldweg waarbij geschoten zou zijn. Hierbij raakte niemand gewond.


Rond 20.45 uur kregen de hulpdiensten melding van een mogelijk schietincident. Uit onderzoek ter plaatse bleek dat er sprake was van een overval op straat. De verdachten gingen er met een nog onbekend geldbedrag in een auto vandoor, in de richting van de Tungeler Dorpsstraat. Het gaat om een grijskleurige Renault type Scénic met vermoedelijk Belgische kentekenplaten. De drie slachtoffers uit Duitsland die zijn opgevangen en zullen worden gehoord over het voorval. De politie heeft de omgeving enige afgezet en is een onderzoek gestart.

Iets gezien? Deel het!
Heeft u mogelijk gezien wat er zich heeft afgespeeld op Kemperveldweg of heeft u in de omgeving camerabeelden gemaakt? Of mogelijk de gezochte auto zien rijden? Dan komen we graag met u in contact. Deel uw informatie via 0900 – 88 44 of het onderstaande digitale tipformulier. Anoniem melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem onder telefoonnummer 0800-7000.