LOMM - De recherche is op zoek naar getuigen van de gewapende overval van gisteravond 8 november op Sauna ' Spa Wellness' aan de Rijksstraatweg. Er raakte niemand gewond.


Omstreeks 20:30 uur dringt een man met bivakmuts en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp de hal van de sauna binnen. Hij bedreigt de medewerkster die op dat moment alleen in de ruimte aanwezig is met het wapen. Na de overval is de verdachte met de buit weggerend richting de dorpskern van Lomm. Het is nog niet bekend wat door de verdachte is buitgemaakt. De medewerkster blijft hevig geschrokken achter.

Signalement
de verdachte is een man van 1.80meter lang, gekleed in een zwarte hoodie met een wit Nike teken en opvallende rood/witte Nike schoenen. Hij droeg een zwarte bivakmuts.

Camerabeelden
We vragen buurtbewoners of zij tussen 20:15uur en 20:45 uur gisteravond mogelijk iets gezien hebben dat ons kan helpen bij de zoektocht naar deze verdachte. Woont u in de omgeving van de Kapelstraat/Spikweien/Antoniusplein in Lomm en bent u in het bezit van een camerasysteem of een deurbel met videosysteem meldt u zich dan. Wij zijn benieuwd of de verdachte mogelijk te zien is op uw camerabeelden. U kunt zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via telefoonnummer 0800-7000.