MAASBREE - Een 37-jarige man uit het Duitse Mönchengladbach is, naar nu bekend, zaterdag overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval dat zaterdagochtend plaatsvond op de A67 ter hoogte van Maasbree.

De twee andere gewonde slachtoffers zijn mannen van 35 en 52 jaar, eveneens uit Mönchengladbach.

Het ongeval gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag op de A67. Bij dit ongeval waren twee personenauto’s betrokken. Nadat een auto achterop de auto reed met de drie slachtoffers, vluchtte de bestuurder van de auto nadat een van de auto’s in brand vloog. Het is onbekend hoeveel personen er behalve de bestuurder in de auto zaten die achterop de andere auto reed. Tijdens het ongeval raakte een van de auto’s tijdens de botsing een voorbijrijdende vrachtauto. De vrachtauto had lichte materiele schade. De politie zette een helikopter en honden in om de gevluchte perso(o)n(en) te zoeken. Dit heeft tot nu toe niets opgeleverd. Er is geen sprake van een gestolen voertuig dat achter op de auto reed van de slachtoffers.

De politie onderzoekt de exacte toedracht en komt graag in contact met mensen die informatie hebben die kan leiden tot aanhouding van de verdachte(n). Mensen die informatie hebben en nog niet met de politie gesproken hebben kunnen contact opnemen met het basisteam Horst Peel en Maas via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.