VENRAY - Herstelhuis Venray bestaat alweer 1 jaar! We hebben al behoorlijk wat gasten mogen ontvangen en gelukkig blijken zij zeer tevreden te zijn over het verblijf bij ons. Zij hebben ons mooie reacties teruggegeven zoals: “Hier werd ik écht gehoord en gezien”, “Hier voelde ik mij veilig”, “De gelijkwaardigheid waarin er met mij werd omgegaan was heel fijn”, “Ik heb mooie inzichten gekregen”, “Ik moest niets maar kreeg goede ondersteuning bij wat ik graag wilde”, “Hier heb ik voor het eerst mijn verhaal mogen vertellen”.

En dat is nou precies waar we het voor doen!
Je kan bij ons maximaal 2 weken verblijven als je even uit een stressvolle thuissituatie wil, zwaar overprikkeld bent en rust nodig hebt, om te voorkomen dat je in crisis raakt etc. We hebben 4 kamers dus het is kleinschalig. Onze medewerkers zijn ervaringsdeskundigen die weten wat het is om een ontwrichtende periode mee te maken. Je hebt geen indicatie of verwijing nodig en je hoeft alleen een minimaal bedrag te betalen voor het avondeten. Wil je ’s nachts graag thuis slapen en overdag bij ons verblijven dan kan dat ook. Je kan tijdens je verblijf gaan en staan waar je wilt. Het Herstelhuis is er voor de inwoners van Noord-Limburg

Zou het iets voor jezelf zijn of ken je iemand waarvan je denkt dat die hiermee geholpen zou zijn, geef het dan door en neem contact met ons op. We zijn iedere dag (ook in het weekend) aanwezig van 12.00 tot 20.00u.

Het Herstelhuis is gevestigd in het voormalige verzorgingstehuis Schuttersveld, vlakbij het centrum van Venray.
Adres: Bergweg 2, kamer 86, Venray
Telefoon: 0478-201526