TILBURG - Willem II heeft voor het eerst sinds september weer eens een competitiezege geboekt door in eigen huis met 2-1 van VVV Venlo te winnen.

Met name een goede start lag aan de basis van de overwinning voor de ploeg van trainer Adrie Koster. Al na zeven minuten werd Vangelis Pavlidis op het randje van buitenspel weggestuurd en de jarige spits rondde vakkundig af. Een ruime tien minuten later werd die score verdubbeld door een zeer fraaie treffer van Görkem Saglam met een schot in de verre hoek. VVV deed nog voor de rust iets terug via spits Georgios Giakoumakis.

Na de rust bleek de strijd hevig en werd er gevochten voor iedere meter, maar bleven echt grote kansen en doelpunten uit. Willem II komt door de zege op gelijke hoogte met VVV. Beide ploegen hebben nu acht punten uit negen wedstrijden.