ALMELO - Heracles Almelo heeft zaterdag een eenvoudige overwinning behaald op het in zwaar weer verkerende VVV-Venlo. De ploeg van trainer Frank Wormuth zegevierde in eigen huis met 4-0 mede door een hattrick van Sinan Bakis.

De aanvaller maakte zijn eerste na 35 minuten na matig verdedigen van de Noord-Limburgers. Daarvoor was het weinig soeps wat beide ploegen lieten zien. Heracles verubbelde de score nog voor de rust via topscorer Rai Vloet die op fraaie wijze een vrije trap via de onderkant van de lat raak schoot.

Voor zover het hiermee nog niet beslist was dan was dat kort na de rust wel het geval. Vlak nadat VVV zijn eerste en enige kansjes via Giakoumakis en Pachonik om zeep helpt weet Bakis op aangeven van Noah Fadiga zijn tweede te maken. Uiteindelijk neemt de Turkse spits ook de bal mee naar huis want na een handsbal van Swinkels bepaalt hij vanaf de strafschopstip de eindstand op 4-0 en bezorgt VVV daarmee de twaalfde nederlaag op rij.