VENLO - Na drie zeges op rij heeft VVV-Venlo het Limburgse onderonsje tegen Roda JC niet kunnen winnen. In De Koel eindigde het zondagmiddag in een gelijkspel: 1-1.

VVV klom de laatste weken naar de vierde plaats dankzij een sterke serie, waarin het vijf van zijn zes competitieduels won. In de wedstrijd tegen Roda JC konden de Noord-Limburgers het verschil echter niet maken.

Na een eerste helft zonder al te veel kansen opende Dylan Vente vlak na rust de score door een voorzet van Sami Ouaissa bij de eerste paal snoeihard binnen te schieten. Zeven minuten later maakte Rick Ketting al gelijk voor VVV. Brian Koglin raakte namens de thuisploeg daarna nog de lat met een kopbal, maar de vierde zege op rij zat er niet in.