EINDHOVEN - PSV heeft de voetbaljaargang 2020 afgesloten met een ruime zege op VVV-Venlo. Toch kostte het de ploeg van Roger Schmiidt nog de nodige moeite om de Limburgers aan de kant te zetten en de zege kwam dan ook pas na rust tot stand.

De Eindhovenaren lieten zich halverwege de eerste helft zelfs verrassen toen Arias een voorzet van Van Crooij op waarde wist te schatten. Na een overtreding van Kum op Madueke kwam PSV tien minuten voor de rust door een benutte strafschop van Phillipe Max op gelijke hoogte.

In de tweede helft stelde PSV vervolgens orde op zaken. Nadat Boscagli eerst een corner van Max tegen de touwen kopte was het binnen een kwartier Gakpo die op aangeven van Madueke de score verder opvoerde. In de blessuretijd wist invaller Adrian Fein de eindstand op 4-1 te bepalen.