OSS - Na twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie heeft TOP Oss nog altijd een honderd procent score. De ploeg van Bob Peeters wist vrijdagavond in blessuretijd van degradant VVV-Venlo te winnen.

De tweede zege kwam laat tot stand, maar was desalniettemin zeer terecht. De thuisploeg was de gehele wedstrijd de betere al verzuimde men in de eerste helft nog om de kansen af te maken.

Na een uur spelen viel de verdiende treffer alsnog via een streep van Justin Mathieu. Omdat TOP vergat om door te drukken konden de Limburgers een minuut voor tijd vanuit het niets op gelijke hoogte te komen door een eigen doelpunt van Jan Lammers. In blessuretijd wist de net ingevallen Stephen Buyl alsnog de verdiende driepunter voor de thuisploeg binnen te halen: 2-1.