VENLO - In de onderste helft van de Keuken Kampioen Divisie heeft VVV-Venlo zich vrijdagavond laten verrassen door Jong FC Utrecht. De gasten uit de Domstad maakten in het laatste kwartier een achterstand ongedaan om de punten mee naar huis te nemen.

De Noord-Limburgers waren in de eerste helft op voorsprong gekomen via een benutte strafschop van Sven Braken nadat Mitchell van Rooijen onderuit was getrokken. Braken raakte in de eerste helft ook nog de lat na goed voorbereidend werk van smaakmaker Joeri Schroijen.

Na rust gaven de Utrechters via Ikeshita al een eerst waarschuwing af. Zijn poging werd door keeper van Crooij net tegen de paal getikt. Uiteindelijk werd het duel beslist door Nick Venema. De spits maakte een kwartier voor tijd gelijk om in de 87e minuut ook de winnende te maken: 1-2.