VENLO - In de onderste helft van de Keuken Kampioen Divisie heeft VVV-Venlo zich op de laatste speeldag van 2021 laten verrassen door TOP Oss. Het toch al wisselvallige seizoen van de Noord-Limburgers kwam nog eens extra tot uitdrukking met een 2-3 nederlaag.

De ploeg van Jos Luhukay begon nochtans goed toen Mitchell van Rooijen al na acht minuten de score opende. kort voor de rust ging het echter helem aal mis. Binnen vier minuten wisten Ilounga Pata en Rick Stuy van den Herik de achterstand om te buigen in een voorsprong voor de Brabanders.

Kaj Tejan zorgde na een uur spelen zelfs voor een marge van twee. Sven Braken bracht de thuisploeg tien minuten voor tijd nog iets dichterbij, maar de gelijkmaker zat er niet in.