DORDRECHT - FC Dordrecht wacht nog altijd op de eerste thuiszege van het seizoen. Zondagavond ging men aan de eigen Krommedijk met het kleinst mogelijke verschil onderuit tegen VVV-Venlo.

De Noordlimburgers kwamen kort voor de rust aan de leiding door Levi Smans die na een voorzet van Romer profiteerde van onoplettendheid in de Dordtse defensie. Daarvoor had de thuisploeg het nochtans prima voor elkaar en kreeg het kansen via Meijer en Agrofiotis.

Kort na de rust had Stijn Meijer opnieuw een kans op een doelpunt, maar nu wist keeper Zima bekwaam te redden. VVV hield in het vervolg geconcentreerd stand al werd het in de zesde minuut van de blessuretijd nog even spannend toen Zima weer moest redden op een poging van Meijer: 0-1.