VENLO - In de vijftiende speelronde van de Keuken Kampioen Divisie hebben VVV-Venlo en Willem II verzuimd om de aansluiting met de top zes te vinden nadat men doelpuntloos gelijk speelde tegen elkaar.

De gasten uit Tilburg begonnen sterk en dat leverde kansen op voor Hornkamp en Bosch, doch doelman Van der Gouw bleef makkelijk op de been. Naarmate de wedstrijd vorderde werd de thuisploeg echter steeds sterker, maar de vrije trap van Koglin en Klaassen troffen eveneens geen doel.

Na de rust was de ploeg van Rick kruys ook de betere en de beste kans was voor Huisman, maar diens kopbal was een prooi voor keeper Lamprou. Willem II, dat na rust nauwelijks in het spel kwam, veerde nog even op met een kans voor invaller Bokila, maar het bleef bij 0-0.