VENLO - VVV-Venlo won vrijdagavond andermaal in de slotfase. Waar vorige week TOP Oss in de derde minuut van de blessuretijd eraan moest geloven, moest nu Jong FC Utrecht capituleren door een late treffer van aanvoerder Brian Koglin.

Halverwege de eerste helft nam de thuisploeg de leiding in De Koel. Aanwinst Daan Huisman, overgekomen van Vitesse, zette spits Sven Braken met een fraaie pass vrij voor de keeper, en de spits scoorde koelbloedig.

De Limburgers bleven de betere ploeg, maar kregen na rust de rekening gepresenteerd voor de onzorgvuldigheid in de afronding. Christopher Mamengi profiteerde van matig verdedigen en scoorde van dichtbij de gelijkmaker. Daarbij leek het te blijven, tot diep in de blessuretijd. Koglin tikte van dichtbij de bal binnen en bezorgde het team van trainer Rick Kruys zo toch nog de overwinning: 2-1.