DEN BOSCH - VVV-Venlo is door een 0-2 zege op FC Den Bosch opgeklommen naar de zesde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. FC Den Bosch, dat zijn laatste drie wedstrijden won, blijft door de nederlaag op een dertiende plaats staan.

De Noord-Limburgers kenden een flitsende start in De Vliert toen Daan Huisman het eindpunt was een knappe aanval en de bal in de bovenhoek achter keeper Van der Steen schoot. FC Den Bosch bleek hierna aanvallend onmachtig en VVV bleef gemakkelijk overeind.

De hoofdrol in de tweede helft was voor aanvoerder Sven Braken die eerst een grote kans miste, vervolgens Den Bosch van het scoren afhield door de bal van zijn eigen doellijn weg te koppen en het duel uiteindelijk besliste. Tien minuten voor tijd tekende hij met de 0-2 voor zijn negende competitietreffer van dit seizoen.