MAASTRICHT - De Limburgse derby tussen MVV en VVV-Venlo is nooit een echte wedstrijd geworden. Met eindelijk weer publiek op de tribunes van De geusselt bleken de gasten uit Noord-Limburg veel te sterk (0-5)

VVV hield op bezoek bij provinciegenoot MVV in de eerste helft al flink huis. Rayan El Azrak had in de derde minuut al het eerste Venlose doelpunt genoteerd en tien minuten later stond hij ook aan de basis van een eigen goal van Romain Matthys. Opnieuw El Azrak en Nick Venema zorgden in de slotfase van de eerste helft al voor een 0-4-ruststand.

Het mooiste doelpunt van de avond werd in de 72e minuut gemaakt door Sven Braken. De Maastrichtenaar zorgde met een spectaculaire omhaal voor een prachtig slotakkoord en een 0-5-eindstand.